Vilgain Grass-Fed Whey Protein Isolate 500g - Jahoda

Kód: 434
1 hodnocení
649 Kč 564 Kč bez DPH
Skladem (3 ks)

Vilgain Grass-Fed Whey Protein Isolate ⁠–⁠ rychle vstřebatelný, přírodně doslazený protein s minimem cukru a tuku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rychle vstřebatelný a přírodně doslazený proteinový izolát
Prémiový syrovátkový izolát z přírodních ingrediencí vyrobený CFM (Cross‑Flow Microfiltration) metodou. Obsahuje skvěle využitelné bílkoviny včetně BCAA pro podporu růstu a udržení svalové hmoty, které se navíc dopraví ke svalům bleskovou rychlostí. Žádné nesmysly, minimum sacharidů i tuků.

Z mléka volně se pasoucích krav na holandských loukách
Základem našeho izolátu je kvalitní syrovátka. Tu získáváme z mléka krav, které jsou krmeny trávou minimálně 10 měsíců v roce. Díky tomu má mléko příznivější zastoupení mastných kyselin oproti mléku krav, které dostávají krmnou směs, a to se promítá i do výsledné kvality proteinu.

Syrovátka se pak filtruje za nízkých teplot, aby v proteinu zůstaly hodnotné proteinové frakce. ß-Lactoglobulin a α-Lactoglobulin přispívají k lepší imunitě, Immunoglobulin G chrání tělo proti bakteriálním a virovým infekcím a Laktoferrin zlepšuje absorpci železa do tvého těla.

Přirozená barva i dochucení
Autentická a zcela přírodní chuť z opravdových ingrediencí jako je kakao a mrazem sušené ovoce. Žádná syntetická aromata a barviva, které slouží k manipulaci chuti a zamaskování méně kvalitních ingrediencí.

Příjemně sladká chuť díky sladidlu z listů stévie
Rostlina stévie nám umožňuje vyrobit vysoce hodnotné sladidlo obsahující steviol-glykosidy. Ty nemají žádný vliv na hladinu krevního cukru, jsou 200–300× sladší než cukr a můžeme je považovat za bezpečné nekalorické sladidlo přírodního původu.

Proč náš protein neobsahuje sukralózu? Sukralóza je syntetická sloučenina chloru a sacharózy. Aktuálně je nejpoužívanějším uměle vyrobeným sladidlem. V poslední době se však objevilo několik studií, které poukazují na možný negativní vliv na inzulinovou citlivost, a to už v dávkách běžně přijímaných konzumenty doplňků stravy. Dalším potenciálním negativním vlivem sukralózy je na snižování množství a rozmanitosti střevních bakterií v mikrobiomu, u nějž se nadále prokazuje jeho důležitost v celkovém vlivu na naše zdraví.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz.